agenda Nibud 2015

 

 

Ook nu heeft vormgeverij Verf & de Buuf weer een agenda Nibud 2015 mogen ontwerpen en opmaken. Dit jaar met als thema van de agenda Geld is emotie / Kunst = emotie.

De agenda is te bestellen via de webwinkel van het Nibud.

 

Weer een nieuw jaar! Vind u het soms ook zo lastig om grip op geld te hebben? Een agenda Nibud kan u daarbij ondersteunen. Een beter kijk op uw huishoudpotje, in en uitgave per maand. Vormgeverij, ontwerpbureau, adviesbureau, grafisch vormgever Verf & de Buuf heeft voor het jaar 2015 weer een nieuwe agenda voor het Nibud mogen ontwerpen. Het Nibud heeft als missie het verhogen van de zelfredzaamheid van consumenten op het gebied van huishoudfinancien. Dit doet het Nibud enerzijds door consumenten in staat te stellen zelf beslissingen te nemen en keuzes te maken die van invloed zijn op hun budget en anderzijds door de deskundigheid van institutionele kaders te verhogen voor zover deze middels hun beleid, advisering en/of voorlichting invloed hebben op het budget van consumenten.

Vanuit het kantoor in Culemborg werk ik als grafisch vormgever onder andere aan het ontwerpen van flyers, folders,briefpapier, visitekaartjes en logo ontwerp. En dus ook voor de agenda van het Nibud. Verf en de buuf is gevestigd in het karakteristieke pand drostenhuis in Culemborg. Samen met pim van veen makelaardij. Bent u nog op zoek naar een grafisch vormgever in culemborg? dan bent u bij Verf en de Buuf aan het juiste adres. Wij maken wat u mooi vindt! Als grafisch vormgever ben ik flexibel en denkt graag met de klant mee. Wilt u een mooi grafisch ontwerp neem dan gerust contact op met Verf en de Buuf. Wilt u nog meer werk van ons zien, kijk dan eens bij verschillende huisstijlen die we ontworpen hebben. Als u meer grip wilt op uw geld is het verstandig om de nieuwe agenda eens te bestellen en te gaan gebruiken voor uw eigen huishouden. Zo kunt u eens bijhouden wat er nu precies in en uit gaat in uw huishouden. De agenda 2015 is online te bestellen!