Ergotherapie Ergo Experts

 

 

Ergotherapie Ergo Experts

Voor praktijk ergotherapie Ergo Experts ontwerp gemaakt en realisatie voor diverse huisstijlitems.

Vormgeverij Verf & de Buuf

Vormgeverij Verf & de Buuf is een fullservice reclamebureau in het oude centrum van Culemborg welke in 2007 is opgericht door Marieke Verf. De Buuf wordt ingevuld door de verschillende partners waarmee we samenwerken om een mooi creatief product te realiseren. Door een gesprek aan te gaan met onze klanten, geven we een creatieve invulling aan hun wensen. Zodanig dat het ontwerp aansluit bij de identiteit van zijn of haar persoon/onderneming.Wij ontwerpen wat u mooi vindt! Ook voor Ergo Experts hebben we een huisstijl ontworpen. Daarnaast heeft Vormgeverij Verf & de Buuf ook andere huisstijlen ontworpen zoals die van Nadine Culemborg.

Ontwerpbureau, grafisch vormgever Verf & de Buuf heeft het ontwerp gemaakt en realisatie voor diverse huisstijlitems en zo ook voor ergotherapie Ergo Experts. Bij ons staat de cliënt centraal en waar zorg op maat geleverd wordt. Ergotherapie wordt vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekeraar. Ergotherapie is landelijk direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing nodig van een arts. We hanteren geen wachtlijst en door meerdere locaties kan u snel en doeltreffend bij u in de buurt of thuis behandeld worden. Ergotherapie Ergo Experts gaat voor de beste zorg! Wilt u meer weten over Ergo Experts, kijkt u dan eens op onze website.

Vanuit het kantoor in Culemborg werk ik Marieke Verf als Grafisch vormgever onder andere aan het ontwerpen van flyers, folders, briefpapier, visitekaartjes, logo ontwerpen en geboortjekaartjes. Verf en de buuf is gevestigd in het karakteristieke pand drostenhuis in Culemborg. Samen met makelaars kantoor Pim van veen. Bent u nog op zoek naar een grafisch vormgever in de omgeving van culemborg, wijkbijduurstede, utrecht? dan bent u bij Verf & de Buuf aan het juiste adres. Wij maken wat u mooi vindt! Als grafisch vormgever ben ik flexibel en denkt graag met de klant mee. Wilt u een visitekaartje met uw eigen logo daarop. Ik ontwerp een logo naar wens en uw idee. Naast een logo ontwerp realiseer ik ook huisstijlen voor uw bedrijf. digitaal briefpapier, flyers, folders. Wilt u een mooi grafisch ontwerp neem dan gerust contact op met Verf & de Buuf. Als grafisch vormgever, grafisch ontwerper ben ik veelzijdig in mijn werk. Bij Ergo Experts, waar de cliënt centraal staat en zorg op maat de standaard is. Mocht u nog andere huisstijlen willen zien, kijk dan eens bij kinderpraktijk aan de dijk.